FAQ

Binnen welke termijn wordt mijn bestelling geleverd?

Omdat we eens per week verzenden (zowel uit eigen bulk voorraad als direct vanuit de fabriek overzees) is de levertijd gemiddeld 5-12 werkdagen


Hierdoor kunnen wij u gratis levering aanbieden en zijn we ook duurzaam bezig. Wij bieden u graag kosteloze verzending en dragen graag ons steentje bij aan het milieu 

Leveringsvoorwaarden

Waarom krijg ik geen reactie op mijn Email?

Wij doen ons uiterste best om elke e-mail binnen 24 uur te beantwoorden. Mocht u binnen 24 uur geen reactie hebben gehad stuurt u dan a.u.b. nogmaals een e-mail als het een dringende zaak is.

Bekijk ook uw spambox

Kan ik producten retourneren?

Producten kunnen retour worden gestuurd op kosten van de verzender. Het product dient ongebruikt en in originele verpakking met aankoopbon te worden teruggestuurd, binnen 14 dagen na aankoop. Producten kunnen niet worden geretourneerd zonder verpakking of wanneer een artikel niet meer compleet is. Uw retour wordt dan niet in behandeling genomen.

Gelieve een korte beschrijving van reden retour of beschrijving van defect toe te voegen.


retouraanvragen verlopen via dit contactformulier

Levert u ook in België?

Jazeker! De kans bestaat dat deze leveringen één a twee dagen langer duren, echter wordt zo'n 95% van de tijd binnen de standaard levertermijn geleverd in België.Salut!

Hoe stel ik de camera het beste in?

Dat is afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Neem een kijkje in onze startersgids voor wildcamera's

Wat zijn de verzendkosten?

€0,- euro! 


Gaaf hé?!

De batterijen gaan snel leeg, wat nu?

Een aantal tips voor u:

1. lees de handleiding aandachtig door, de laagste instellingen vergen het minste stroom. Ook de Time lapse functie (foto's / video's maken per x aantal seconden of minuten) zorgt voor veel batterijverbruik. Stel de camera zo in dat hij pas fotografeert wanneer er beweging wordt gedetecteerd (tenzij u de timelapse functie nodig heeft uiteraard)

2. Gebruik Lithium batterijen voor 10% zuiniger gebruik en een betere flits in het donker

3. Schaf hier een speciaal zonnepaneel, adapter of oplaadbare batterijen aan!

Wat is het verschil tussen een WIFI-camera en een 4G/3G camera?

Het grootste verschil tussen deze camera's is het feit dat je met een 4G/3G wildcamera wereldwijd live kunt meekijken via de app. Met de WIFI-camera kunt u alleen binnen het bereik van de interne WIFI-hotspot van de camera live meekijken, bestanden downloaden zonder kabel (wat niet lukt met de standaard camera) en ook live met de app meekijken. Het is dus belangrijk om te weten dat u tot ongeveer 20meter met de WIFI camera kunt verbinden, en niet met uw eigen router.

Welke SIM-kaart moet in de 3G/4G Wildcamera?

Geen antwoord gevonden op uw vraag??

Neem contact met ons op
Beste Prijsgarantie
24/7 klantenservice
Beste Specificaties
Tevredenheidsgarantie