GRATIS verzending + 2 weken vrijblijvend uitproberen!

Wat vinden onze klanten?

Als hobby doe ik vrijwilligerswerk bij een natuurbeheerorganisatie, voor deze organisatie heb ik inmiddels al 5 wildcamera's van camouflage aangeschaft. Deze zijn stukken beter dan de wildcamera's van andere partijen! Mijn voorkeur gaat uit naar de wildcamera met wifi.

Sander Spee

Inmiddels een trouwe klant van WildcameraXL.nl vanwage de goede prijs/kwaliteit verhouding. Het contact verloopt altijd soepel en ik zou ook iedereen aanraden een zonnenpaneel erbij aan te schaffen.

Jeffrey

Zeer tevreden over de 4G camera's, welke ik verschillende heb hangen in het bos dat ik beheer. De nachtbeelden zijn super en ik krijg een melding op mijn mobiel zodra er beweging wordt gedecteerd, 10/10.

Theo S.

Inmiddels een trouwe klant van WildcameraXL.nl vanwage dehoge prijs/kwaliteit verhouding. Het contact verloopt altijd soepel en ik zouook iedereen aanraden een zonnenpaneel erbij aan te schaffen.

Gerard Rozen

Zelf heb ik al enkele jaren ervaring met fotografie,videografie duurzaamheid en wildlife. Met een partner als WildcameraXL weet ik persoonlijk in elk geval zeker dat ik de beste deals heb gemaakt. Doe mij maar gewoon Nederlandse leveranciers!

Benny Knook

Ik heb de camera nu een aantal keer opgehangen op verschillende locaties en heb na 24 uur 16 mooie plaatjes gekregen.

Levering voldoet aan mijn verwachtingen en binnen een week bezorgd. Camera van goede kwaliteit.

Mooi om te zien.

Ward Bekkers

Voor de 75ste verjaardag van mijn opa wilde ik een speciaal cadeau voor hem regelen. Vóór zijn pensioen was mijn opa werkzaam bij staatsbosbeheer en nog steeds is ‘de natuur’ een hobby van hem! De wildcamera was het perfecte cadeau voor hem, gebruikersvriendelijk en makkelijk te besturen!

Jip van Duivenbode
Beste Prijsgarantie
24/7 klantenservice
Beste Specificaties
Tevredenheidsgarantie